Hledání

 
 
 
 
 
 
 
Centrum Bohuslava Martinů
 
 

chytrá zábava pro malé i velké

  • Termín: 3. května – 30. června 2022
  • Cílová skupina: MŠ, 1. – 9. ročník ZŠ, víceletá gymnázia, SŠ
  • Délka programu: dle časových možností účastníků cca 60 – 90 min.
  • Provázanost s ŠVP: Program lze zahrnout do vzdělávacích oblastí Člověk a jeho svět, Člověk a společnostČlověk a příroda. Dle RVP – PV do oblastí Dítě a společnost, Dítě a ten druhý, Dítě a psychika a Dítě a svět.
  • Vstupné: žáci/studenti 40,- Kč, učitelé zdarma

Přijďte s celou třídou a ZAHREJTE SI … výběr je veliký!

Čekají na vás hry nové, ale i léty prověřené, hry pro celou partu i pro jednotlivce, klasické i moderní. Uvidíte retrohry, nejtěžší deskovku i hru nejrychleji zahranou. Vyrobíte si vlastní deskovou hru, ale hlavně budete hrát, hrát a hrát! Prohlédnete si také středoevropský fenomén – pexeso – ve všech možných podobách a rozmanitých tématech! Můžete si zahrát klasické obrázkové pexeso dle vlastního výběru, ale i sluchové nebo hmatové. Kdo z vás má nejlepší paměť, postřeh a taktiku?

Hraní her děti intelektuálně a duševně rozvíjí. Během hry si osvojují různé dovednosti, procvičí si logiku, učí se pracovat s emocemi, trénují vzájemnou spolupráci, trpělivost a strategické uvažování. Deskové hry jsou interaktivní zábava, při které musíte něco vymýšlet a reálně komunikovat s ostatními, což je skvělá průprava pro život. Tak překvapte své žáky, jaké napětí, dobrodružství a zábavu lze zažít i mimo virtuální svět a přijďte do muzea!

 
   
ROP NUTS II EU Investice do budoucnosti