Hledání

 
 
 
 
 
 
 
Centrum Bohuslava Martinů
 
 

Už máte program na jarní prázdniny? Přijďte se podívat za námi! Připraveno je hravé odpoledne. Děti se mohou těšit na pohádku Hrnečku vař! a vyrobit si z hlíny cokoliv je napadne, třeba hrneček! Věku se meze nekladou, přijít může každý, kdo bude mít chuť se bavit.

 

V poličském muzeu budete moci popustit uzdu své kreativitě i fantazii, a také se pobavit u pohádky. Vyrobíte si z hlíny, cokoli vás napadne, třeba hrneček. A uvidíte, jestli nebude kouzelný jako ten z pohádky Hrnečku, vař! Nezapomínejte, že hlína nám může sloužit i jako komunikační prostředek k vyjádření pocitů a přání, podporuje hmatové vnímání a rozvoj jemné motoriky a v neposlední řadě je s ní zábava.

Ať jste dospělí, anebo si rádi hrajete jako malé děti, nenechte si ujít jarní prázdniny v poličském muzeu.

Po dílničce bude následovat poučná i zábavná pohádka v podání místního divadélka. Děti si na začátku procvičí a na různých jazykolamech a rozmotají si jazýčky. Poté si zazpívají společně s Divadélkem Jojo písničky, které je zavedou do dané pohádky. Celým příběhem o Aničce, její mamince a kouzelném hrnečku, který vařil výbornou kaši, je provede kouzelná babička. Pohádka bude proložena několika písničkami a bude i naučná. Na konci celého představení čeká na děti sladká tečka, výborná kaše z kouzelného hrnečku,” uvádí kurátorka akce Mgr. Simona Valachová.

Akce se koná ve středu 12. února 2020 od 13.00 do 16.00 hodin v poličském muzeu. Dílna bude otevřená od 13.00 do 14.15 hod. Pohádka začíná ve 14.30 hod. Těšíme se na Vás! Cena: 50,- Kč. Součástí ceny je materiál na výtvarnou dílnu a divadelní představení.

Více na www.cbmpolicka.cz

KONTAKT:

ALENA ZAVORALOVÁ

Městské muzeum a galerie Polička

Centrum Bohuslava Martinů

Tylova 114

572 01 Polička

Tel.: +420 461 723 855

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

www.cbmpolicka.cz

 
   
ROP NUTS II EU Investice do budoucnosti