Hledání

 
 
 
 
 
 
 
Centrum Bohuslava Martinů
 
 

Kalendář událostí

Předchozí měsíc Předchozí den Následující den Následující měsíc
Roční Měsíční Týdenní Dnes Vyhledat Přejít na měsíc
Koncert kapely PANÍ VĚŠÍ PRÁDLO
sobota, 08. srpen 2020, 19:00
Shlédnutí : 736

LETNÍ HRANÍ v muzeu

 

Není hraní jako hraní. V sobotu večer vám zahraje místní kapela, která je rok od roku vyhledávanější a své posluchače nachází napříč generacemi. Nedělní odpoledne je pak věnováno dětem, které baví hrané příběhy a pohádky s dobrým koncem. Na své si přijde každý, kdo se rád baví, poslouchá, tančí a zpívá. Hravý víkend se koná v rámci akce „Ozvěny festivalů České inspirace Litomyšlské Toulovcovy prázdninové pátky v Poličce.“

 

Koncert kapely PANÍ VĚŠÍ PRÁDLO

sobota 8. 8. 2020 od 19.00 hod.

Těšte se, že vám zahraje multižánrová alternativní „zábavovka“, která vás dostane do varu známými peckami, potěší hledače něčím méně známým a k tomu ještě udělá show, aby se neřeklo. Prostě PVP – známé písně s předpírkou. Občerstvení zajištěno. Vstupné: 50,- Kč.

 

Divadélko NÁMOŘNICKÁ POHÁDKA 

neděle 9. 8. 2020 od 16.00 hod.

Máte chuť podívat se k moři? Přidejte se k nám! Stačí trocha fantazie, i nemožné uvidíš… Kdo se jako nováček nechá chytit na háček? Jaké je prokletí Hubatého Džona a Jednookého Džeka? Kam nás přenese Neptunova kouzelná lastura a co najdeme v truhle? Vítr fouká, vlny vlní, voda pění… námořníci, na palubu! Johoho, AHOJ!

Děti POZOR, kdo přijde v námořnickém, dostane od nás malý dárek! Účinkuje divadlo JOJO. Vstupné: 50,- Kč.

 

TIP  Malým i velkým milovníkům moře a lodí doporučujeme, navštivte také hravou výstavu IMAGINÁRIUM v Poličce.  Vstupné: dospělí 80,- Kč; děti 40,- Kč; rodinné vstupné 160,- Kč.

 
   
ROP NUTS II EU Investice do budoucnosti