Hledání

 
 
 
 
 
 
 
Centrum Bohuslava Martinů
 
 

Kalendář událostí

Předchozí měsíc
Roční Měsíční Týdenní Dnes Vyhledat Přejít na měsíc
DO BOJE! Jak přežít lockdown a nezbláznit se
pondělí, 18. leden 2021, 08:00 - 17:00
Shlédnutí : 574

Naše TIPY JAK SE ZABAVIT V KARANTÉNĚ nejsou pouze pro malé děti, ale i pro hravé dospělé.  Zabavit děti i sebe, když musíme zůstat tak dlouhou dobu doma, to totiž není jen tak! Pokud už je ani vás nezajímají oblíbené animáky či seriály, děti už mají hotové úkoly nebo vybarvily všechny omalovánky, nenechte si ujít pár tipů od poličského muzea. Spojují totiž zábavu i vzdělávání.

Připraveny pro vás budou návody na různé tematické aktivity i informace a zajímavosti z historie. Těšit se můžete mimo jiné na slovník dnes již zapomenutých slov! Ale kdy jindy se naučit novým věcem a znalostem než teď? Jestlipak víte, co znamená věta: „Hlásní pozední říkal, že Jan Žižka má barbar až na jahůdce?“ Nejen do hádání se může zapojit celá rodina! A pokud se s námi budete chtít o své zkušenosti s naším manuálem podělit, neváhejte nás kontaktovat na facebookovém profilu muzea.

Ústředním tématem bude mimo jiné i letošní výročí 600 let od vstupu husitských vojsk do Poličky, o kterém se více dozvíte na interaktivní výstavě ŽIŽKA PŘED BRANAMI plánované na květen. Tak tedy do boje – spolu to zvládneme!

Podrobný popis aktivit, soubory ke stažení, šablony, odkazy a fotografie naleznete na www.cbmpolicka.cz

 

 
   
ROP NUTS II EU Investice do budoucnosti