Hledání

 
 
 
 
 
 
 
Centrum Bohuslava Martinů
 
 

neobyčejná herna pro děti od 0 do 12 let

  • Termín: 17. května – 30. června 2022
  • Cílová skupina: MŠ, 1. – 5. ročník ZŠ
  • Délka programu: dle časových možností účastníků cca 60 – 90 min.
  • Provázanost s ŠVP: program lze zahrnout do jakékoli vzdělávací oblasti ŠVP i do všech oblastí RVP – PV
  • Vstupné: žáci/studenti 40,- Kč, učitelé zdarma

Grafomotorika, logopedie, základní matematické představy, hudební a pohybové činnosti, vnímání prostoru a času, zeměpisné i přírodopisné aktivity … to je denní chléb každého žáka a učitele ve školce i na prvním stupni základní školy.

A toto všechno a ještě mnohé další na vás čeká ve výstavních sálech radnice. Nechte se vtáhnout do poutavých a vtipných příběhů, rozehrajte hudební koutek, procvičte jazýčky a rozpohybujte celé tělo, zahrajte si divadlo, předveďte šikovnost svých prstíků, započítejte si v obchůdku, vyzkoušejte rýmovačky a obrázková říkadla nebo si vytvořte dáreček! Umíte se o sebe postarat? Obléknout se a zavázat tkaničky? Znáte hodiny, měsíce a roční období? Pochlubte se!

Přijďte se pobavit a třeba také inspirovat do barevného světa obrázků ilustrátorky Venduly Hegerové, jejíž práce zdobí především knihy pro děti, ale také grafomotorické, logopedické a jiné vzdělávací pracovní listy pro předškolní a školní výchovu, karetní a deskové hry a v neposlední řadě také časopis pro děti PUNTÍK.

 
   
ROP NUTS II EU Investice do budoucnosti